Ön itt van >>
Hírek-
2015. szeptember 22. kedd


2015-ös Nyári tábor beszámoló! 
 
 
2015.Julius.27.-től Augusztus.02-ig. Parádfürdőn voltunk nyári táborban. Az idén sajnos elég kis létszámmal mentünk táborozni 7 gyermek és egy-két segítő.
2015 julius 27-én fél 10-kor indultunk a Püspökladányi nagycsaládos egyesületből, két és fél órát utaztunk kis autóbusszal mire Parádfürdőre értünk. A kevés létszám miatt elég volt egy faház nekünk. Külön fiú és lányszobát neveztünk ki.
Első feladata volt mindenkinek ágyat és szekrényt választani, kipakolni. Már első nap programot szerveztek nekünk amit nagyon élveztek a gyerekek. A táborban töltött idő alatt rengeteg programon vettünk részt amelyeken sok élményt és tapasztalatot szereztünk. Egy két programot felsorolnék: mécses készítés, túrázás, ügyességi feladatok, karaoke, íjazás, éjszakai túra, kavicsfestés, hűtő mágnes készítés, csocsó és pinpong verseny is volt ,  voltunk Bükkszéken strandolni nagyon tetszett mindenkinek, stb. Minden programot nagyon nagy lelkesedéssel és örömmel játszottak végig a gyerekek. Két csapatra osztottuk a gyerekeket. A csapatok egyaránt ügyesek voltak így tábor végére a végeredmény döntetlen lett a zsűri alapján.
Háromszori napi étkezést kaptunk igen változatos és egészséges étkezést állítottak össze. A gyerekek nagyon jóízűen táplálkoztak aki szeretett volna repetát is biztosítottak nekünk. Viszonylag jó időnk volt egész héten bár volt, hogy esett az eső. A gyerekek ilyenkor is feltalálták magukat kártyáztak, társasoztak.
Augusztus 02.-án indultunk haza a Táborból délelőtt 11 órakor a buszon mindenki a táborban szerzett élményeiről mesélt kinek mi tetszett a legjobban, délután 1 órára értünk haza a Püspökladányi nagycsaládos egyesület elé ahol a szülök nagyon várták már gyermekeiket.
Igazán jót táboroztunk idén is és már most várjuk a jövő évi tábort.