Ön itt van >>
Hírek-
2016. június 6. hétfőÉlménybeszámoló

Gyönyörű szép nap volt. Gondoltam meglátogatom édesanyámat, a Püspökladányi Gyógyfürdőben, ahol aktív résztvevője volt az ADD A KEZED Püspökladányi Nagycsaládosok Egyesületének 20. születésnapján és a NOE régiós találkozóján.
Odaérkezve kicsit megijedtem, hiszen már nem vagyok gyerek és nem tudtam mit csináljak. A gyerekek élvezték a strandot és a programokat a szülők pedig önkéntesen segítettek, amiben csak tudtak. Feltűnőséget nem vonva magam után beálltam a sorba és próbáltam hasznos lenni, mint az a sok család. Később miután összeszedtem bátorságomat elkezdtem ismerkedni és beszélgetni. Szembesültem azzal, hogy rengeteg nagycsaládos egyesület vett részt ezen az eseményen.
- „Mosolyvirág” Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete
- Tiszavasvári NE
- Nagycsaládosok Váci Egyesülete
- Tószeg
- Csomád
- Nyíregyháza/ Nagykálló
- Nyíregyháza HK
Kedves segítőkész családok és persze barátságosak. Végre tehetem én is valami jót, segítetem az ebéd kiosztásában. Élmény volt ott állni és ha mosolyogtam, mindenki visszamosolygott. Talán e miatt is de tele lettem energiával. Ezen a ponton értetem meg, milyen jó érzés adni és nem csak kapni. Akkor és abban a pillanatban, mintha mindenkin azt láttam volna, örül, hogy adhat. Az együttérzés, összetartás jó érzéssel fogadott el. Ebéd után az energia, ami jött el is múlt, elfáradtam.
Megpihenésem közben a színpad felé járkáltam és nagyon kedves dallamra lett figyelmes a fülem. Kiderült a Mono-Mano együttes is megtisztelte a társaságot.
Nap végén még összepakoltunk és mindenki haza ment.
Számomra ez az esemény, egy tökéletes napot nyújtott. Élveztem és örültem, hogy részese lehettem egy ilyen csodálatos élménynek.Sárkány Dó